Laden...

Blogposts schrijven en blog onderhoud

Ben je het zat om elke week te zwoegen over het schrijven van blogartikelen? Dat snap ik helemaal! Tijd is tenslotte geld, en als je geen tijd hebt om te bloggen, mis je mogelijk klanten en dus ook inkomsten.

Geen paniek! Ik ben hier om je te helpen. Als ervaren tekstschrijver, ontzorg ik jou volledig bij het schrijven van blogposts en onderhoud ik jouw blog. Van de eerste zin tot de laatste SEO-optimalisatie.

Werkwijze Waarom SEOmeester?
Blog laten schrijven en onderhouden
Werkwijze

Mijn werkwijze

Laat mij je klanten voorbereiden op een onvergetelijk gesprek met jou. Met mijn pakkende teksten bouw ik een persoonlijke band op tussen jou en je klanten en begrijpen ze direct waar jouw product om draait.

Ik geef ze het gevoel alsof we samen aan de bar staan en een gesprek voeren alsof we elkaar al jaren kennen. Zo breng ik ze in de stemming om jouw product te kopen. Kortom, ik sta voor je klaar om je digitale café tot een succes te maken!

Ik geef ze het gevoel alsof we samen aan de bar staan en een gesprek voeren alsof we elkaar al jaren kennen. Zo breng ik ze in de stemming om jouw product te kopen.

Blogposts laten schrijven?

Voer jouw e-mail in. Ik neem vrijblijvend contact met je op om te kijken wat je nodig hebt.
Redenen

Waarom voor SEOmeester kiezen?

Wil je je blog naar een hoger niveau tillen en de concurrentie voorblijven? Dan ben je bij SEOmeester aan het juiste adres! Met mijn ervaring, expertise en zoekmachine-optimalisatie vaardigheden zorg ik voor hoogwaardige, aantrekkelijke en conversie verhogende blogartikelen. Hierdoor bespaar jij tijd en kan je je volledig richten op jouw bedrijf. Laat mij je helpen om je lezers te betrekken, je bedrijf te profileren en je conversie te verhogen.

Professionele kwaliteit: Ik bezit de ervaring en vaardigheden om hoogwaardige, goed geschreven en aantrekkelijke blogartikelen te creëren die zullen opvallen tussen de concurrentie.
Tijdbesparend: Door mij in te huren als tekstschrijver, hoef je je geen zorgen meer te maken over het schrijven van je eigen blog. Hierdoor kun je je beter richten op de belangrijke taken binnen je bedrijf.
Conversie verhogend: Een professioneel geschreven blog draagt over het algemeen bij aan het verhogen van de conversie. Met de juiste call-to-actions (knop / banner / tekstlink) en waardevolle inhoud, moedig ik lezers aan om actie te ondernemen of voor het aanvragen van meer informatie over een product.
Consistentie: Regelmatig zal ik blogartikelen publiceren om je lezers meer te betrekken bij je bedrijf. Ik kan je helpen bij het opstellen van een publicatieschema en consistentie in de publicaties.
Expertise: Ik zal de geloofwaardigheid van je bedrijf vergroten en dat zal leiden tot meer vertrouwen van de lezers. Daarvoor verdiep ik me in het onderwerp van de blog zodat ik me als expert kan profileren.
Zoekmachine optimalisatie: Ik weet welke zoekwoorden op basis van het onderwerp door te voeren in de tekst om de vindbaarheid van je website te verbeteren.

Kortom, ik ontzorg jou bij het schrijven van succesvolle blogposts.

Stappenplan

Stappen die ik neem bij het schrijven van je blogposts

Stap 1. Gesprek aangaan

We gaan een gesprek aan om de doelen van je blog beter te begrijpen. Dit kan het soort inhoud omvatten of bepalen wat de doelgroep van je website is. De gewenste regelmaat van publicatie en het beoogde doel wordt hier vastgesteld.

Stap 2. Onderzoek en planning

Onderzoek naar het onderwerp en opstelling plannen voor de inhoud van de blog. Dit omvat het selecteren van de juiste trefwoorden en het opstellen van een structuur voor de artikelen. Uiteindelijk bepalen we samen het onderwerp.

Stap 3. Het schrijven van blogposts

Hier begin ik met het schrijven van de blogposts. Hierbij zal ik de structuur volgen die tijdens de planningsfase is opgesteld. Ook de inhoud wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines om de vindbaarheid van de website te verbeteren.

Stap 4. Revisie en bewerking

Na het schrijven van de blogposts, zal ik de inhoud herzien - bewerken tot het aan je verwachtingen voldoet - en ervoor zorgen dat er geen fouten in de tekst zitten. Totdat jij helemaal tevreden bent met het resultaat!

Stap 5. Publicatie en promotie

Nadat de blogpost is gecontroleerd, zal ik deze op de website publiceren. Daarmee wordt er gezorgd dat de blogpost zoveel mogelijk lezers bereikt zoals bijvoorbeeld het promoten op sociale media of andere online platforms.

Stap 6. Ondersteuning en onderhoud

Het hele proces bied ik ondersteuning voor onderhoud, inclusief het bijwerken van oude inhoud maar ook het toevoegen van nieuwe artikelen. Dit helpt de consistentie van de publicaties en de kwaliteit van de inhoud te waarborgen.

Contact opnemen

Samen werken aan online succes!